wales.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Wales

Fastighet till salu i Wales

Om du letar efter egendom till salu i Wales måste du veta att priserna i Wales har ökat stadigt under de senaste åren, även om priserna i England, med Syd Wales, där Cardiff, är bäst i norra Wales, är lägre än priserna i England.

I allmänhet är priserna i Wales relativt stabila tack vare ett upplevt bra värde jämfört med sydöstra England och områdena runt London.

Fastigheter till salu i Wales och framförallt bostadsmarknaden i norra Wales har traditionellt drivits av köpare från West Midlands i England, men i senare tid har agenter blivit märkta med en tillströmning av engelska köpare från söder, liksom personer som har färdig att arbeta och bestämma sig för att förändra sitt liv.

Wales attraherar inte typiskt de rika utländska köpare som ses i andra delar av Storbritannien, även om det finns några i Cardiff och kustområdena, är utländska köpare oftast europeiska, främst nederländska och tyska.

Under de senaste 18 månaderna har det ökat antalet amerikanska köpare i norra Wales intresserat sig för fastigheter till salu i Wales, speciellt sökande fastigheter vid kusten, kring Abersoch, Anglesey och Beaumaris samt hem med bergs- och havsutsikt.

Wales fortsätter också att vara populär bland brittiska köpare som vill ha semester eller som vill köpa en fastighet till salu i Wales efter att ha avslutat sitt arbetsliv.

  •  
    Flytta till Wales: all information du behöver veta!

    En av de fyra medlemmarna i Förenade kungariket med en mycket stark identitet, Wales betraktas som en modern keltisk nation. Under årens industrirevolution fick närvaron av mycket rika gruvor på territoriet att omvandla detta land från typiskt jordbruk till industriell kraft. Idag bor denna nation f ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 13584

Försäljning Villa, Wales, Carmarthenshire, Carmarthen, Carmarthen

3,689,665.00SEK
Försäljning
Villa

300 m²
Lyxvilla,
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB